Referenser

 
 

Y make sense har tystnadsplikt vilket innebär svårigheter med att utge referenspersoner vid namn. Skulle du önska komma i kontakt med någon kund till Y make sense kan du kontakta Ylva Grandin, Y make sense och du blir därefter hänvisad till den som bäst stämmer överens med den inriktning du är intresserad av.


Referensföretag

AS3 Empolyment - Karriärrådgivare
Antenn Consulting - Jobbcoach
Vallentuna kommun - Handledare och praktiksamordnare
Academedia Eductus AB - Projektansvarig nyanlända

Academedia Eductus AB - Rehab- & omställningskonsult

Work for you AB - Rehabiliteringskonsult
Arbetsförmedlingen - Handledare av personal på flera kontor

Newton Kompetensutveckling AB - Lärare

KYH - Yrkeshögskola, Stockholm samt Göteborg - Lärare

Ackebrink AB - Konsult och Lärare i olika ämnen

Indies Omsorg AB - Projektledare arbetsmiljöarbete

Vattenfall - Förändringsledare

Hersby gymnasium/komvux - Lärare

FTS Festival - Föredragshållare

Stockholms Stadsmission - Föredragshållare

Waxholms gymnastikförening - Föredragshållare

Vin och Sprit, Stockholm - Förändringsledare

Podion AB - Förändringsledare

Studieförbundet Vuxenskolan, Mälaröarna - Cirkelledare


Sagt från workshop i temat att ändra tillstånd

Ylva är glad, lättsam, inspirerande, bra, intressant att lyssna på, ger intryck av att hon vet vad hon gör, ger mersmak, öppen och inkännande person, lyhörd, kreativt förhållningssätt, informativ. 


Fick ut följande ur innehållet;

inspirerande, rolig början, tankar om att komma vidare, att vara, fick mig att tänka efter, självinsikt, väckte tankar kring tillståndens betydelse. 


Referens från uppdrag som Rehab-konsult

Ylva Grandin var väldigt kompetent för uppdraget. Hon följde gällande planering. Deltagarna har nått de mål vi haft. Ylva är bra att samarbeta med, har en stark personlighet, bra människo-kännare, tydlig, drivande och stabil. Hon är bra på att vägleda personer med olika funktionsnedsättningar.

/Handläggare inom Arbetsförmedlingen


Referens från yrkeshögskoleelev

Jag valde att vänta med att svara, så att du bortom all tvivel visste att mina ord inte valdes för att påverka betyget.

Tack innerligen för en insiktsgivande och utvecklande kurs. Jag visste inte alls vad jag kunde förvänta mig av "teambuilding", men både informationen och atmosfären gjorde att jag snabbt kände att det var väldigt bra för mig på många sätt. På ett mer individuellt plan, så fick jag genom information och övningar många aha-upplevelser, och ett annat perspektiv på händelseförlopp och mönster i mitt liv. På klassmedlemsnivå, fick jag ta del av en ovanligt snabbt växande samhörighet som du möjliggjorde med en modigt öppenhjärtig och välkomnande attityd, och som vi försöker fortsätta sprida nu när våran klass fått ytterligare medlemmar.


Ylva, du är en varm och generös 'katalysator' och jag är tacksam för att våra vägar korsades på kursen :)

Lycka till i dina framtida uppdrag och tvivla aldrig på den skillnad du gör!


Referens från grupputveckling

Utlåtande från beställare för ett större energibolag där uppdraget hade som syfte att ändra tillstånd i en hårt belastad arbetsgrupp

  1.     Insatsen ledde till en ökad trygghet och förståelse mellan gruppmedlemmarna.

  2.     Gruppen fick upplevelse av enighet. Vilket ledde till att gruppen numera har tillit och vågar ta hjälp på ett annat sätt samt uttrycka sina styrkor och svagheter gentemot varandra.

  3.     Y make sense - YMS AB insats har även resulterat i en ökad förbättring i grupparbeten och i projektsamman-hang.Utlåtande från en rekryterare inom ett större rekryteringsföre-tag där uppdraget hade som syfte att tillvarata varje individs specifika insats och gruppens möjligheter till fortsatt samarbete.

Har haft förmånen att träffa Y make sense vid ett flertal tillfällen i grupp och individuellt genom mitt arbete. Ylva Grandin jobbar strukturerat och professionellt vid samtliga tillfällen. Ylva visar stor kunskap inom sitt område och jag har stort förtroende för henne. Vid vårt senaste besök såg jag det mesta i svart. Jag hade tappat greppet om min arbetssituation och såg ingen möjlig väg ut ur mörkret.

Efter två timmars arbete och genomgång av min arbetssituation så hade mörkret börjat bytas ut mot en ljusare bild.....tänk att det kan gå såååå snabbt!

När Ylva kom hade jag mungiporna nedåt och pannan låg i djupa veck, då Ylva gick log jag och min panna var slät som en nyutsprungen persika!

Jag kan varmt rekommendera Ylva som stöd/handledare i grupp och individuellt då hon jobbar med möjligheter och det positiva i alla situationer!Referens från individuell vägledning

Det som enligt mig gör att Ylva slår alla andra terapeuter/coacher/förändringsarbetare jag har varit hos är att hon ser mig som en individ och utgår från hur jag mår när vi ses (och inte från ett schema om hur långt vi borde ha kommit). Hon läser av både det jag säger, hur jag säger det och hela mitt kroppsspråk. Sen plockar hon ur sin enorma arsenal och ger mig det jag behöver för att jag ska kunna genomföra förändringen, vilket stärker mig i min insikt om jag att klarar av att förändras. För oavsett hur vi sen jobbar så håller Ylva fokus på att hjälpa mig må bättre. Jag upplever att jag är trygg och vågar därför ta steget ut i det okända och hitta tillbaka till den glada, kreativa, spralliga person jag egentligen är.

/Kvinna i 35 års åldern


Med hjälp av Ylvas mentala och fysiska övningar, har jag fått fram min framsida, som har stärkt mitt självförtroende och min självkänsla i olika livssituationer. Min tavla som jag skapade under vägledning  av Ylva, är väldigt betydelsefull då den påminner mig om vem jag är, vad som är viktigt för mig och vad jag vill uppnå i mitt liv.

/Kvinna i 30 års åldern


Underbart härligt att få en behandling av dig!
Du inger ett lugn som är väl förankrat och du har med dig en stor kunskap. Så spännande att få uppleva hur talande vår kropp är och hur enkelt vi kan lösa obalanser. Självklart med hjälp av DIG och ditt fantastiska helhetstänk!

Susanne Billström, Upplevelsebolaget


Ylva har hjälpt min kropp att minnas. Traumatiska händelser kan sätta sig i kroppen som spänningar och låsningar och sådana har jag haft en hel del av.

Ylva har hjälpt mig att bearbeta gamla oförrätter. Min kropp och knopp har lagrat dessa minnen allt för länge, men med hjälp av Ylvas varsamma handlag har jag börjat minnas. Jag kan rekommendera de neuromotoriska övningar som Ylva ger dig att göra hemmavid. Du gör jobbet, men Ylva lär dig när, var och hur! 

Jag arbetar nu mer medvetet vidare på att få hela min kropp att fungera som en enhet.

/Kvinna i 40 års åldern


Ylva Grandin har på ett enastående sätt kunnat se och hitta balanser och obalanser i min kropp. Hon har förmågan att totalt känna in min kropp och hur den mår. Utifrån det har hon kommit med bra vägledning och tips så jag kunnat jobba på att få min kropp att må bra igen. Ylva gör detta med en stor portion kunskap, positiv anda och ödmjukhet. Om du vill jobba med din personliga utveckling och hitta din balans både till kropp och själ kan jag varmt rekommendera den vägledning som Ylva ger.

IT-projektledare

**************

Från individuell vägledning:

* Engagerande

  1. *Tydlig

  2. *Hjälper till att klargöra intentionen

  3. *Uppmuntrar att fånga här och nu.

* Ger tid för reflektion.

  1. *Enkelhet och kreativa övningar för att tar tillvara på den kreativa sida.

  2. *Lotsar dig framåt i din förändringsprocess med ett proffessionellt förhållningssätt.


Rekryterare

**************

Under hösten 2009 påbörjade jag mina besök hos en kommunikolog från Y make sense. Jag hade bokat tid för jag skulle ha ett viktigt och påfrestande möte på min arbetsplats och ville vara ordentligt förberedd på alla plan innan mötet trädde i kraft.

Vi började med att jag blev guidad att föreställa mig "en film om mig själv". Det var mycket givande. Tankar och känslor bara flödade om vartannat. Tankar som var tillåtna eller otillåtna bara kom och gick i mitt huvud. Hur länge detta pågick har jag ingen aning om. Det kändes skönt att inte ha tidsbegrepp kring det som hände. Jag minns att tårar bara rann som floder ur ögonen när detta hände. En renande känsla och ett lösgörande inom mig.
 
Därefter fick jag lägga mig ner och blev stimulerad neuromotoriskt genom att blanda annat bli dragen i diagonalen v.arm/h.ben och tvärtom. Hur länge detta pågick är också oklart för mig. Det var oerhört skönt och avslappnande.
 
Kände mig totalt avslappnad efter besöket hos denna kommunikolog som totalt varade i två timmar. Det startade processer i mig och tillstånd som tidigare varit vilande och ville ut. Saker jag hållt tillbaka i mitt undermedvetna bubblade upp och tilläts komma ut genom guidningen av kommunikologen.
Om du inte varit i kontakt med en kommunikolog rekommenderar jag detta varmt. Upplysningsvis avlöpte mötet på min arbetsplats med ett helt annat resultat än jag tidigare kunde tro. Jättenöjd över min egna insats.


Kvinna i 50-års åldern


**************

På min väg att bli sann mot mig själv och hitta min fulla potential gav du mig insikt om vikten av långsamma rörelser och kroppens betydelse i den inre kommunikationen. Jag känner mig balanserad både i kropp och själ efter de skönt avkopplande kroppsbehandlingarna jag fick. Tack Ylva, du visar ett stort engagemang och professionalism!


Kvinna med erfarenhet från coaching

Y make sense referenser

Galenskap är att fortsätta göra samma sak medan man hoppas på ett annat resultat.

Y make sense, YMS AB

Kontaktperson:

Ylva Grandin

tel 070-223 96 25

info@ymakesense.se


Innehar F-skattsedel

org.nr 556769-0689

Bankgiro 373-7558Gå gärna med i gruppen på